torstai 30. toukokuuta 2013

Kiristääkö vanne päätäsi?

Nyt kiristää meinaan taas ihan huolella... Kuopukselle tarvis vaatteita hankkia ja kävinkin äsken pyörähtämäs parissa kaupassa ja ei niissä ollu mitään! Tai olis jos olis pätäkkää enempi, mutta ei meikäläisen kukkarolle sopivia vaatteita.. Meni kyllä aamupäivä ihan mukavasti, mutta kun kotiin päästiin niin alkoi väsykitinät.. sen siitä saa kun kuudelta herää.. Ja mikä ihme siinä on kun pitää aina tietokoneen hiiri vetää lattialle? Meillä siis pöytäkone ja käy tuolta pöydän alta vetämäs johdosta sen hiiren alas, sitten mä saan aina pujotella sitä harrastaen akrobatiaa :)

Illalla olis sitten viimeiset rutistukset kevätjuhlien suhteen, saa nähdä kuinka raastava ilta tulee kun tunnetusti koulun liikuntasali on kuuma paikka eikä se 500 ihmistä sitä asiaa yhtään helpota. Katotaan saako isäntä lähtee tuon kuopuksen kans kotiin kesken kaiken.

Mä en kyllä oo yhtään kesäihminen, mä en tykkää tästä kuumuudesta yhtään! Eikä tuo arskanpalvonta oo mun juttu ollenkaan, mä oonkin kesäsin aina kalkkilaivan kapteeni, mutta parempi sekin kuin rapu, palan nimittäin äärettömän herkästi. Saa nähdä miten kesä menee lasten kans ku koulujen loputtua alkaa varmaan se uimarannalle vinkuminen, meiltä lähimmälle kunnon rannalle on matkaa 4km ja eihän nuo jaksa ainakaan takasin kylmissään sieltä polkee. Isäntä on "lomalla" heinäkuun, siis palkkatyöstään, mutta saa nähdä onko meillä auto käytössä vai huristeleeko isäntä sillä jossain. Silloinhan voi helposti mennä välillä sinne rannallekin kun pääsee ihan viereen autolla. 

Mutta nyt tarvii alkaa laittamaan ruokaa kuopukselle täällä pätsissä... huh, hiki virtaa jo pelkästä ajatuksesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti