perjantai 31. toukokuuta 2013

Tunteiden aallokossa

Huh, onpas päivällä ollut pituutta...
Aamusta ahkerana väänsin soseita neidille ja leipasin yhden piirakan, sitten saikin jo juosta pojan kans hammaslääkärille. Päivän posti toi kirjeen, jossa oli sekä hyviä että huonoja uutisia; kuopus on saanut syksylle hoitopaikan, mutta hoitopaikka sijaitsee hankalan matkan takana ja lähempänä olisi ollut yhdeksän muuta päiväkotia. Soitin kiukkuisen puhelun päivähoitoyksikköön saadakseni joitain vastauksia. Lopputuloksena se, että otamme paikan vastaan ja anoimme jo siirtoa lähempään päiväkotiin. Todennäköisyys päästä lähemmäs ei oo suuren suuri, mutta yrittänyttä ei laiteta, tai jotain..

Täytyi käydä vielä tänäänkin kaupassa hakemassa salaattivärkkejä kun huomenna tulee kaveri perheensä kanssa grillailemaan, ihanaa! Joten hus,pois ikävät ajatukset ja nauttimaan hyvästä seurasta!
Sitä ennen täytyis kuitenkin vielä siivota koko kämppä, mutta jätän sen suosiolla huomiselle ja lähden lenkille tuulettamaan loputkin ikävät ajatukset pois :)

Isäntäkin kotiutui vihdoin reissusta, ei toki ollu kun tän päivän, mutta aina huomaa kun tekee pidemmän päivän niin itellä tuntuu seinät kaatuvan päälle. Hah, isäntä pääsi heti siivoomaan pissoja lattialta :)

Mutta nyt tämä akka lähtee pään tyhjäykselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti